joi, 19 noiembrie 2015

Cum suntem vazuti!


3. CUM SUNTEM VĂZUŢI ?

“O concepţie greşită, des întâlnită printre oameni este aceea că orice normă sau regulă care îi guvernează intră într-o unică categorie “legea”. Însă există multe alte forme ale legii cărora oamenii se conformează, fără să-şi dea seama că pur şi simplu nu li se aplică lor.Altă concepţie greşită e cea conform căreia constituţia unei naţiuni ne conferă drepturile. O constituţie nu are decât rolul de a lista drepturile pe care le avem deja, ne naştem cu drepturile conferite nouă de Creatorul nostru, ele nu ne sunt date de cineva şi nici nu pot fi luate.Lucrul pe care îl poate face o persoană cu un drept al ei este să aleagă dacă şi-l exercită sau nu.
O simplă denaturare a limbii a făcut posibilă convingerea oamenilor din intreaga lume că aceste legi alternative li se aplică şi lor. Una dintre cele mai predominante credinţe în civilizaţia modernă e aceea potrivit căreia permisele de conducere, autorizaţiile, înmatriculările şi alte forme de docuentatie sunt obligatorii pentru a conduce vehicule motorizate, pentru a circula pe drumuri publice, pentru a construi structuri şi clădiri,punerea în practică a unor iniţiative private şi multe altele.
Din păcate aceste credinţe nu au la baza absolut nicio legislaţie şi sunt false. Legea amiralităţii maritime e cea cunoscută ca legea apei, locul ei a fost luat de dreptul civil şi se mai aplică doar celor care,voluntar, se obligă prin contract să o respecte. Definiţia Legii Amiralităţii ţine de domeniul dreptului internaţional privat şi reglementează relaţiile între persoane juridice care operează pe navele maritime.Să vedem cum şi de ce o lege care a dat naştere corporaţiilor guvernamentale, comerciale şi navale, şi-a impus normele şi asupra persoanelor fizice. Această concepţie este perpetuată de Legea Amiralităţii maritime, această lege a fost creată iniţial pentru reglementarea regimului navelor, acostarea lor în porturi străine în vederea importului şi exportului de produse şi resurse.Reglementează domeniul afacerilor bancare şi comerciale, nu a celor civile. Când un produs este descarcat de pe o navă şi adus pe un teritoriu străin, acea ţară primeşte în custodie acel produs şi justifică acest lucru prin emiterea unei chitanţe de depozit. Această chitanţă marchează data naşterii acelui produs în custodia ţării respective.
Gândiţi-va de ce se presupune că e obligatoriu să ai un certificat de naştere. Dicţionarul de termeni bancari “Barran” defineşte certificatul drept “ un act ce instituie deţinerea unei proprietăţi”. Deci observăm că orice are un certificat de naştere este definit că “ fiind deţinut”. Deţinut de către cine?
Oamenii sunt folosiţi drept garanţii în contractele Statelor Unite cu alte naţiuni deoarece acestea sunt falimentare.Statele Unite au declarat falimentul pe 9 martie 1933, în acel moment Statele Unite au început să contracteze împrumuturi de la o corporaţie non-guvernamentală privată numită “ Rezerva Federală”, din cauză că nu avea bani să rturneze împrumuturile,Statele Unite au început să-şi folosească cetăţenii drept garanţie. Toate certificatele de naştere,respectiv de căsătorie, sunt practic chitanţe de depozit. Priviţi doar similarităţile dintre chitanţele de depozit şi certificatele de naştere. Ambele documente cuprind data eliberării, seria de identificare, numărul de înregistrare sau numărul de recepţie, o descriere a produsului, şi un informator autorizat care să înştiinţeze agenţia guvernamentală competentă.
Cu toate aceste informaţii gata disponibile,majoritatea oamenilor nu conştientizează legătură lor cu Legea Amiralităţii Maritime.Acest lucru este posibil prin manipularea limbajului.
Legea Amiralităţii schimbă sensul cuvântului “persoană”  dintr-o persoană fizică într-o corporaţie. Permisele de conducere, certificatele de înmatriculare, asigurările auto, autorizaţiile de construcţii,permisele de port-armă, permisele de muncă, actele de plată a impozitelor, certificatele de naştere şi de deces,amenzile de circulaţie s.a  despre care odată se credeau că sunt absolut obligatorii se aplicau doar persoanelor sau corporaţiilor.La semnarea unui asemenea document legal, indirect uzezi de drepturile tale constituţionale şi îţi cobori statutul la acela al unei corporaţii care este creată având acelaşi nume cu al tău. Singurul mod de a-ţi diferenţia numele real de numele corporaţiei este să observi că numele corporaţiei e scrisă în întregime cu majuscule. Acest fapt este cunoscut sub numele de “ Capitis Diminutio Maxima”. Ai putea observa şi că permisul tău de conducere, certificatul de naştere, cardul bancar, cel de asigurare s.a folosesc exclusiv majuscule pentru a reprezenta legal corporaţia cu numele tău, nu pe tine.
Corporaţia este cunoscută şi sub numele de persoană juridică, în timp ce tu,fiinţă umană, eşti cunoscută că fiind persoană fizică.
Această inducere în eroare merge şi mai departe când vine vorba de tribunalul la care suntem citaţi. Când vei intra în sala de judecată, vei observa că băncile destinate martorilor se află în spatele unei bariere din lemn, apărătorul trebuie să treacă de intrare, spre cealaltă parte a barierei,unde stau reclamantul şi judecătorul, acest act simbolizează îmbarcarea pe vas. În acest moment, afacerea intră sub incidenţa Dreptului Maritim. Judecătorului ce acţionează în calitate de căpitan sau bancher, îi revine responsabilitatea de a echilibra balanţa între cele două părţi.Acesta este motivul pentru care,întotdeauna orice proces judiciar implică o valoare monetară.Căpitanul are, pur şi simplu, de-a face cu dispute bancare şi comerciale, odată ce balanţa conturilor este plătită, cazul este închis.
Pentru a scoate cazul tău de sub incidenţa legii amiralităţii, în care drepturile nu îţi sunt apărate, trebuie să eviţi să fii de acord cu reprezentarea unei persoane juridice.Acest lucru îl faci afirmând că eşti persoană fizică, nu ai un nume şi un prenume, pentru că acestea implică un titlu corporationist. Într-o sala de judecată poţi cere ca tribunalul să ia notă judiciară de jurământul de intrare în serviciu a judecătorului. De regulă, orice judecător depune un jurământ de intrare în serviciu că să poată judeca.De asemenea trebuie să clarifici foarte exact curţii şi juraţilor că judecătorul acţionează în calitate de judecător şi nu de bancher.
Aminteşte-ţi că eşti o fiinţă naturală pe acest Pământ, nu te guvernează nimic decât propria conştiinţă.
Legile  sunt create într-o societate, societatea care a creat legile pe care le vedem, puse în executare astăzi se numeşte societate de drept.Totuşi, cel mai atrăgător aspect al acestei întregi minciuni este faptul că noi nu suntem parte a societăţii de drept,aşa că legile lor nu ni se aplică nouă.
Judecătorii, avocaţii,ofiţerii care pun în executare legea, toţi sunt parte a societăţii. În cadrul acelei societăţi şi-au creat propriul limbaj.” ( Kymatica)

Am avut parte de o asemenea experienta, in care am fost retinuta pe baza “legii amiralitatii” unde folosirea datelor mele au fost utilizate in scop fraudulos, unde eu, ca fiinta umana am fost adusa in fata unei situatii neimaginabile, ca fiinta umana ce poarta acel nume, inregistrat intr-o societate, care tine evidenta numarului de persoane, am realizat ca nu suntem vazuti in calitate de fiinte umane, suntem doar numarul si numele de care cei ce au oportunitatea se pot folosi oricand de aceste date pentru propriile interese, fara a mai conta de fiinta umana ce este “inregistrata” sub acea denumire.
Mai in detaliu, aceatsa experienta a avut parte in UK, am doar o saptamana concediu, programat cu luni in urma pentru a veni in tara (Romania) sa-mi vad familia dupa 10 luni de zile, vine in sfarsit ziua cea mare, cu foarte mult entuziasm plec spre aeroport, ajunsa in sfarsit la o distanta de 10 minute de a urca in avion, sunt oprita de un domn ofiter care ma intreaba daca “acesta este numele si data nasterii” recunoscand acele “insemnari” raspunsul a fost afirmativ, fara prea multe detalii sunt anuntata ca va trebui sa-l urmez la sectia de politie, unde am fost dusa in spatele unei dube cu gratii, repet, fara detalii! Ajunsa la sectia ce apartinea de aeroport, mi-au fost luate bunurile avute asupra mea ( nu foarte multe, ce putea incapea intr-un rucsac?) mi-au fost bagate in pungi apoi mi s-a comunicat ca vor veni alti ofiteri pentru a ma transfera la o alta sectie, am fost dusa intr-o celula friguroasa fara nicio explicatie! Mi-au promis un ceai, de care evident au uitat din motiv ca au fost foarte ocupati! Dupa aproximativ  2h ( instinctiv, ca alta modalitate nu aveam de a realiza trecerea timpului) doi ofiteri din cealalta sectie unde trebuia sa fiu transferata si-au facut aparitia, acestia de asemenea m-au anuntat ca voi fi transferata la o alta sectie, fara detalii! Ajunsa in ce-a de-a doua sectie am fost bagata intr-o camaruta si tinuta pret de 30 de minute, iarasi fara nicio explicatie, imi venea foarte greu sa cred ceea ce se intampla, nu intelegeam pentru ce si de ce, nimeni nu zicea nimic, nimeni nu stia nimic de mine, parintii mei ma asteptau in partea cealalta a “lumii” iar acesti ofiteri nu spuneau ceea ce se intampla, intr-un final sunt scoasa si dusa la un ghiseu unde domnul Sergent  mi-a spus in sfarsit motivul pentru care am fost adusa in acea institutie, neincriminandu-ma insa cu nimic, asadar am fost retinuta pentru o asa numita frauda de 90.000 de lire sterline, acestea sunt toate informatiile oferite, fara dovezi, fara detalii!
Doar pentru ca, pe baza acelui nume, care se pare ca imi apartine, am fost pusa in celula in cadrul a doua unitati, tratata ca un infractor! Dupa oferirea acestei informatii, din nou lucrurile mi-au fost sigilate, am avut dreptul la un telefon, mi-au fost recoltate probe de AND, mi-au fost luate amprentele si m-au inregistrat, cu siguranta in baza lor de date, probabil ca un principal suspect, pentru ceva ce nu intelegeam, apoi dusa din nou intr-o celula la fel de friguroasa! Insa nici de acesta data nu stiam, cu tot cu acea informatie, despre ce este vorba mai exact, nu vedeam nimic concret in acea informatie, nu stiu exact cat am stat de aceasta data in acea celula, insa stiu ca am fost scoasa pentru a vorbi la telefon cu un avocat din oficiu, atunci m-am uitat la ceas, sa pot avea un punct de pornire, am cerut un pix si o foaie si am inceput a numara secundele pentru a-mi calcula timpul, vroiam sa imi tin mintea ocupata pentru a nu da voie grijilor si stresului sa isi faca aparitia, trebuia sa ma mentin calma, pentru a trece cu bine din aceasta situatie, dupa o ora lunga de numaratoare, sunt eliberata, din nou fara explicatii, fara a intelege nimic! Sunt eliberata si instiintata ca peste o luna va trebui sa ma intorc la sectie, din nou, nestiind pentru ce! In cele din urma Dl Sergent imi precizeaza ca mi-au fost folosite datele in aceasta actiune frauduloasa, date care au fost accesate, insa care eu, ca fiinta umana nu am avut nicio implicare! Despre aceste lucruri este vorba in legea amiralitatii, despre ceea ce societatea vede inainte de fiintele  umane, ceea ce este ignorant si de neinteles, pentru ca inainte de toate suntem fiinte umane, morale, cu etica, ceea ce se intampla in spatele nostru sub numele nostru nu este ceea ce ne reprezinta ci faptele ce se intampla in calitate de fiinte umane sunt reprezentative, oare daca nu am fi “etichetati” cu numele si numere s.a cum ar fi? Oare nu ar fi umanitatea umana? Oare moralitatea nu s-ar naste in fiecare? Oare discriminarea nu ar fi eliminata? Pentru ca atunci am fi doar fiinte umane, fara difrentieri de nume, nationalitate etc.
Pana la urma, in aceste conditii, cum sunt furturile de identitate, vor ajunge ca cei nevinovati sa fie dupa gratii iar afara vor fii cei ce stiu sa fure identitatea, iar justitia…unde este in acest caz? Oare atunci nu sunt aceste legi facute...pentru cine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu